Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




torstai 2. tammikuuta 2014

Kovasti täällä odotellaan vieraita ja - lunta!

Comenius-projektimme So Eco Green on kääntynyt vuoden vaihteen myötä loppusuoralle. Enää on jäljellä kaksi projektitapaamista: tammikuun 2014 lopulla täällä Pietarsaaressa ja huhtikuussa Rooman kyljessä Grottaferratassa. Suunnittelutyöt ovat alkaneet täydellä teholla jo ennen joulua ja kiihtyvät kiihtymistään.

Pietarsaaren lukion opiskelijat ovat saaneet jo tietää, mistä maasta ja kuka hänen majoittamansa vieras on. Yhteydenpitokin on aloitettu sekä Facebookissa että sähköpostitse. Monet ovat myös liittyneet viimeistään nyt italialaisten ylläpitämään Facebook-ryhmään So Eco Green.

Viikkomme runko alkaa olla pikkuhiljaa valmis. Enää listalla on aikataulun hiomista ja vierailuiden varmistamista, ruokailujen suunnittelua ja välineiden hankkimista, lahjojen tekemistä ja pöytälippujen tilaamista, osallistumistodistusten valmistamista ja - ihan vaan muutamia muita juttuja! Tulossa on vierailua Ekoroskille ja Nanoqiin ja tietysti saunomista ja avantouintia. Yksi asia meitä kuitenkin huolettaa: Miten ihmeessä järjestämme Snow fun -tapahtuman näillä keleillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti