Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




tiistai 29. lokakuuta 2013

Lämpimiä terveisiä Liettuasta koko koulun väelle!

Comenius-projektimme Liettua-ryhmä eli opiskelijoista Emmi Luttio, Jenni Panula-Ontto ja Mari Pynssi ja opettajista Anna-Maija Lyyra ja Tiina Stara kertoivat Pietarsaaren lukion väelle kokemuksistaan Jonavassa, Kaunasissa ja Vilnassa. Jokainen kertoi yhdestä matkapäivästä ja näytti ottamiaan valokuvia.

Tyytyväiset matkalaiset kertoivat työskentelystä ja vapaa-ajan vietosta Jonavassa. He korostivat erityisesti mielekästä yhteistyötä eri maiden opiskelijoiden ja opettajien välillä, kiinnostavia kulttuurikokemuksia ja liettualaisten vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä.

Kuulijat tuntuivat kiinostuvan myös siitä, että Liettuan hintataso on suomalaiselle erityisen edullinen.  Kun vielä kerrottiin Kaunasin oleva kaunis kaupunki, moni kuulija tuntui alkavan pohtia Liettuaan matkustamista. Joku sanoi jopa ääneen, että info-tilaisuutemme sai ennakkoluulot hälvenemään ja kiinnostuksen Liettuaa kohtaan nousemaan. - Comenius-projektimme tavoitteet siis todellakin toteutuvat!

Auditoriossa oli kiinnostunutta kuulijakuntaa

Esittelyssä Unkarin delegaatio



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti