Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




torstai 10. lokakuuta 2013

Bisnesideoita ja kävelystä kipeitä jalkoja


Kolmas päivä Liettuassa oli viimeinen varsinainen projektipäivä. Aamulla koululla saatiin viimeinen silaus bisnesyrittämisestä, ja saimme itse luoda omat bisnesideamme kansainvälisissä ryhmissä. Esittelimme ideamme opettajille ja lopuksi saimme Comeniusprojekti-todistukset. Todistustenjaon jälkeen otimme yhteiskuvan koulun portailla.

Loppupäivä ja ilta olikin sitten omistettu vapaa-ajalle, joten päätimme kaikki yhdessä lähteä Kaunasiin, Jonavan naapurikaupunkiin. Bussimatka Kaunasiin kesti noin 40 minuuttia. Kaunasissa söimme Liettualaisessa ravintolassa ja kävimme ihastelemassa vanhaa kaupunkia. Sen jälkeen jäi myös hieman aikaa shoppailuun, ja taas syömiseen, ostoskeskuksessa. Kävelystä kipeytyneet jalat olivat ainakin meidän murheemme kun teimme vihdoin lähtöä takaisin Jonavaan. 

Ruokailemassa ostosteskuksessa Liettualaisten, Italialaisten ja Unkarilaisten kanssa.



Emmi Luttio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti