Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




tiistai 8. huhtikuuta 2014

Italia, päivä 1.

Heissan! Tänään ollaan päästy Italiaan. Aamulla oli lähtö kruunupyyn lentokentälle klo. 3.35 joten tässä vaiheessa alkaa valvomista olla takana jo yli 20h. Sieltä siis lennettiin Helsinkiin josta sitten lennettiin Roomaan. 

Tänään ei oo ollu mitään virallista ohjelmaa (ainakaan oppilailla), joten jokainen teki hostinsa kanssa mitä halusi, mutta illalla kokoonnuttiin yhdessä syömään kaikki oppilaat. Seuraavaks laitan vähän kuvia päivän varrelta: 

Täällä lajitellaan kolmeen eri osaan jätteet!


Saavuttiin opettajien hotellille, ja tottakai oli mentävä päivää paistatteleen kun mittari näytti melkeen +25 astetta lämmintä!

Katukuvaa.


Koululle päästyämme menimme kaikki seuraamaan hostimme oppituntia ja tässä on meneillään matikan tunti. Pakko sanoa että oli vähän karumpaa kuin meillä Suomessa!


Nutellaa ja vadelma gellattoa, nam!



Ravintolassa oli tämän näköistä ruokaa, ja kyllä oli hyvää! Itse jaksoin syyä vain puolet tuosta pizzasta... Harmitti heittää pois niin paljon hyvää pizzaa!

Ja iltamme päättyi seuraavanlaiseen näköalaan Roomasta: 


Kaiken kaikkiin päivä on ollu mun mielestä hyvä, ja kivaa on ollut vaikkakin nyt meinaa olla silmät ristissä univajeen takia! 

-Janita










1 kommentti:

  1. Hei teille kaikille sinne aurinkoiseen Italiaan! Täälläkin on kaunista, mutta ei ihan +25 C. Jäätelö näyttää herkulliselta ja Rooma hienolta iltavalaistuksessa.
    Kaikille Comenius-ystäville paljon terveisiä. Janita, tsemppiä pizzansyöntiin!
    Odottelemme lisää kuulumisia.

    VastaaPoista